Naturalne lub smakowe. Zawierają dobrze przyswajalny wapń, białko, tłuszcze, witaminy, kwas foliowy i inne cenne mikroelementy Żywe kultury bakterii, znajdujące się w jogurcie wspomagają proces trawienie laktozy w nim zawartej . Dzięki czemu mogą być elementem diety osób z nietolerancją laktozy. Są doskonałym dodatkiem do dań głównych oraz pełnowartościową przekąską. W wersji deserowej idealnie komponują się z owocami. Świetnie sprawdzają się jako baza koktajli warzywnych i owocowych.
Nasze mleko pochodzi z najczystszych regionów Polski
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Akceptuj
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the ...
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.