fbpx
Mlekpol rozszerza ofertę o nowe smaki serka z krówką Rolmlecz
Opublikowany 22.01.2025

Kultowy serek homogenizowany Rolmlecz zyskał właśnie trzy nowe, oryginalne warianty. To gruszka w karmelu, pomarańcza z imbirem oraz śliwka w czekoladzie – kompozycje łączące tradycyjny, doskonały smak z sezonowymi dodatkami.

– Nieustannie zaskakujemy konsumentów ciekawymi smakami, jednocześnie zachowując wszystko to, za co pokochali ten produkt – jego kremową konsystencję i naturalny skład. To propozycje, które idealnie wpisują się w aktualne trendy kulinarne, oferując przy tym sprawdzoną jakość, która od lat wyróżnia nasze produkty. To efekt nie tylko starannie wyselekcjonowanych składników i mleka od sprawdzonych, polskich dostawców, ale także unikalnej technologii produkcji, którą doskonalimy od 50 lat. Dzięki temu możemy łączyć innowacyjność z niezmiennie wysokimi standardami jakościowymi – mówi Dorota Grabowska, Dyrektor Marketingu SM Mlekpol.

Podobnie jak wszystkie serki homogenizowane w marce Rolmlecz, nowe warianty powstają z najwyższej jakości śmietanki, mleka i starannie wyselekcjonowanych kultur bakterii mlekowych. Dostępne są w wygodnych opakowaniach 200 g.

Powrót
Mlekpol